Заключна офлайн-конференція «Дівчата в STEM: Досліджуй. Змінюй. Надихай»

2 квітня в Academy DTEK відбулась заключна офлайн-конференція «Дівчата в STEM: Досліджуй. Змінюй. Надихай», яка була організована ГО Центр “Розвиток КСВ” та ініціативою Дівчата STEM за підтримки SAP Ukraine в якому взяли участь волонтерка Фонд освітніх ініціатив Алла Марамон та директор благодійних програм Фонду Віктор Шабанов.

Цей захід допоміг фахівцям STEM-середовища знайти молоді таланти для співпраці. Фонд освітніх ініціатив надавав підтримку проєкту «Smart-organic farm: інноваційна агро-галузь України», який виконали Олександра Трубій та Катерина Качан, учениці 9-10 класів Горохівського ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області під керівництвом Олена Романенко.

Проєкт викликав велику зацікавленість серед учасників конференції. Дівчата разом з менторкою Аллою Марамон відповіли на численні питання.

Представлений проєкт перебуває у стадії активного розвитку. Результати планується представити на Майданчику «STEАM проекти як спосіб подолання перешкод у професійному розвитку дівчат у сфері кібербезпеки на освітньому рівні», який відбудеться за підтримки USAID Cybersecurity Activity рамках роботи підсумкової конференції Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2024».

Щиро вітаємо дівчат і менторку з успішною презентацією проєкту!
Фонд освітніх ініціатив дякує генеральному Партнеру заходу: Компанії SAP Ukraine.

Команда Фонду була рада долучитись до STEM-спільноти жінок в Україні!
Пліч-о-пліч до Перемоги! 🇺🇦