Нібулон у проєкті “Незламна освіта”

Нібулон та Фонд освітніх ініціатив об’єднали зусилля для забезпечення доступу до цифрової освіти на Миколаївщині
В рамках програми “Незламна освіта” компанія Nibulon / Нібулон передала першу партію комп’ютерної техніки для шкіл та коледжів Миколаївської області.
Завдяки цій ініціативі сотні дітей, які не мають доступу до комп’ютерів через бойові дії, зможуть повноцінно навчатися онлайн або в змішаному форматі.
«Наразі ми передаємо близько 400 одиниць комп’ютерної техніки, – коментує подію Yana Romanenko, директорка з персоналу “НІБУЛОН”. – Вона може бути використана для облаштування кабінетів інформатики, а також для організації дистанційного навчання. Впевнені у важливості подібних ініціатив, адже розвиток майбутнього покоління без використання у навчальному процесі нових технологій сьогодні неможливий»
Фонд освітніх ініціатив висловлює щиру вдячність “НІБУЛОН” за підтримку проєкту «Незламна освіта», який має на меті забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти в умовах війни.
Ksenia Zakharchenko, керівник благодійних проєктів БФ “Фонд освітніх ініціатив” своєю чергою зазначила: «Мета проєкту “Незламна освіта”, який започаткував наш фонд, – забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти в умовах війни. Вдячні партнерам, що вони взяли під своє крило Миколаївський регіон, передавши таке необхідне для навчання обладнання»
Василь Шуляр, директор Миколаївський ОІППО додав, що Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, як партер БФ «Фонд освітніх ініціатив», готовий підтримати ініціативу НІБУЛОНу і виконати почесну місію технічного, організаційного та методичного супроводу запропонованого проєкту та наданої техніки для використання в закладах освіти Миколаївщини”.
Алла Веліховська директорка департаменту освіти і науки Миколаївська обласна державна адміністрація у своєму зверненні сказала: «НІБУЛОН» вже багато років є візитівкою нашого краю і підприємством, яке забезпечує миколаївців робочими місцями. Як справжні лідери вони підтримують і соціальні ініціативи, направлені на розвиток освіти. Комп’ютери, які ми отримали сьогодні, стануть у нагоді сотням дітей, що навчаються онлайн або в змішаному форматі та мають проблеми із навчанням через брак техніки або застарілу техніку»
Ми сподіваємось на подальшу співпрацю з Nibulon / Нібулон у реалізації освітніх програм!
Пліч-о-пліч до Перемоги!