«Добраніч» звітує про збір книжок

Щодня в новинах повідомлення про знищення загарбниками українських бібліотек, книгарень, типографій. А отже все більш важливою постає наша мета: забезпечення українських дітей читанням рідною мовою. І ми від щирого серця вдячні всім, хто долучився до збору книжок у проєкті «Добраніч»!

Першими до нашого збору долучились співробітники компаній ІТ-Інтегратор та Accord Group. 🫶🏻 Частина книжок зібрана співробітниками вже радують маленьких українців, які з батьками перебувають в Японії. 🇯🇵
Потім школярі м. Києва та Київський Палац Дітей Та Юнацтва зробили потужний книжковий внесок до нашого проєкту. Сьогодні ж хочемо згадати та подякувати усім благодійникам та учасникам збору, які підхопили естафету після шкіл.
Факультет східної і слов’янської філології КНЛУ – виявився чемпіоном зі збору книжок у лютому!

Студенти та викладачі зібрали майже 100 книжок для дітей. Студенти American University Kyiv навіть влаштували змагання між факультетами – хто більше назбирає дитячої літератури. Перемогла, як завжди, дружба, а також діти, які скоро отримають змогу читати улюблені казки українською.

Приємно, що збір книжок підтримали бібліотеки. Зокрема, колектив Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого. А також ОЦІУМ Бібліотека на Русанівці, де створений унікальний простір для спілкування з книгою, навчання та розвитку.
Ще одна подяка – відповідальному бізнесу і персонально Юлії Ублінських, засновниці та СЕО GoBeauty Studios Ukraine за організацію збору книжок на трьох локаціях студій та в ОСББ.

До збору книжок долучився також український офіс компанії Tech Fabric у Дніпрі. Співробітники зібрали дитячі книжки та прислали на адресу «Фонду освітніх ініціатив».

Окрема подяка учасникам читацького клубу Київський Книжковий Клуб “5К” та особисто Ігорю Рожкову, за популяризацію читання, книжкові донати та фінансовий внесок від добродія з клубу – Luis Kolman-Shestak на покупку книжок у 10 тис. грн.
Висловлюємо також подяки за інформаційну підтримку та надіслані книжки:
Богдан Єгоров (Книжковий бункер), Марина Маняхина, Костянтину Ковалевському, Володимиру Матузко, Денису Волошину.
Загалом від початку року завдяки вам ми зібрали майже 1500 книжок!

Всі зібрані книги вже прямують до осередків українців у Польщі, Німеччині та Чехії. На черзі – Велика Британія. Завдяки вам це була прекрасна історія, дякуємо щиро!

Пліч-о-пліч до перемоги!